Фермерська кава Колумбія Ла Вірхінія купити в Coffee-Story
безкоштовна доставка
при замовленні від 1200 грн.

Фермерська кава Колумбія Ла Вірхінія

1 200 грн
1 200 грн
Кількість:
Оцінки покупців
Рейтинг 5,00 (14 відгук)
  • Обсмажуємо кожен день
  • Гарантія якості кави
Замовити в 1 клік
Мы передзвонимо Вам і з`ясуємо деталі
Оцінки покупців
Рейтинг 5,00 (14 відгук)
Cмакові якості
Кислинка
Насыщенность
Горчинка
Аромат
Важливо
  • Обсмажуємо кожен день
  • Гарантія якості кави
Швидка доставка

Новою Поштою по Україні - тарифами перевізника

Безкоштовна доставка при замовленні від 1200 грн

Зручна оплата

При отриманні кур'єром в руки

При отриманні на Новій Пошті

На сайті при оформленні

При післяплаті мінімальне замовлення від 399 грн. Якщо замовлення менше, оправлення здійснюється після 100% оплати.

Ми радимо купити фермерську каву марки Колумбія Ла Вірхінія тим, хто любить яскраву каву з вираженими фруктовими нотами. Тут поєднуються лайм, какао, біле вино, папайя, суниця та гуава. Цей жовтий бурбон, який росте на висоті 1800-1900 м, пройшов експериментальну обробку (де напівсуха ферментація триває до 140 годин), за результатами отримавши 88 балів у системі Q-оцінки (якість смаку та аромату чашки напою). Кава відчутної щільності росте на фермі Ла Вірхінія (правильна вимова іспанською, а альтернативна вимова для тих, хто думає, що треба транслітерувати з англійської, яку ви також можете знайти в Інтернеті – Ля Вірджинія). На тій же фермі зростають інші різновиди кави (рожевий бурбон, колумбія, катурра, пакамара), проте з них роблять інші марки.

Сушіння зерен Колумбія Ла Вірхінія відбувається до 25 днів (залежно від сезонної вологості) – тому що тут два періоди збирання врожаю: жовтень-листопад та травень-липень.

 

Про спосіб приготування та зберігання

Ми рекомендуємо готувати цю каву альтернативними способами – у турці, френч-пресі, краплинній кавоварці, методом пуровер чи просто у чашці. Докладніше про різні способи приготування читайте у наших статтях.

Зберігати каву в зернах ми рекомендуємо в кухонній шафі при температурі до +25 градусів, уникаючи попадання повітря, тепла і світла, чи в морозильнику при температурі не нижче -18 градусів, у щільно закритій упаковці, не виймаючи, не більше 2 місяців.

Нагадуємо, що після помелу кави свіжість спливає ще швидше: не за дні, а за хвилини. Тому молоти каву бажано завжди безпосередньо перед приготуванням.

Способи приготування
Специфікація
Обжарювання
средняя (эспрессо)
Страна происхождения
Колумбія
Склад
100 % Арабика
Смак
Яркий кофе с нотами папайи, белого вина, пудры какао и лайма.
Виробник:
Вага
1000 г
Відгуки (14)
Написати відгук