Кава з бочки Бразилія Іван Прадо Де Мело
- Обсмажуємо кожен день
- Гарантія якості кави
- Обсмажуємо кожен день
- Гарантія якості кави
Новою Поштою по Україні - тарифами перевізника
Безкоштовна доставка при замовленні від 1200 грн
При отриманні кур'єром в руки
При отриманні на Новій Пошті
На сайті при оформленні
При післяплаті мінімальне замовлення від 399 грн. Якщо замовлення менше, оправлення здійснюється після 100% оплати.
Темне пиво відрізняється від світлого багато чим, не лише кольором та «шоколадним» смаком. Тут і більше гіркоти + карамелі та менше фруктового + землістого аромату. Підсумковий результат сильно залежить від рецептури та процесу приготування та, звичайно ж, від виду зерна, взятого за основу – пшениця, ячмінь або овес. Ось чому ми робимо каву в бочці з-під темного пива – щоб зробити її ще більш насиченою, шоколадною, «темно-кавовою» навіть без сильної обсмажування. До того ж деякі зерна просто не повинні бути темно підсмажені, хоч і мають потенціал до сильнішого розкриття свого смаку. І, як здається, темне пиво дозволяє добре розкрити потенціал низки сортів.
Бразилія Іван Прадо Де Мело – один із тих сортів кави, – один із тих сортів кави, яку ми витримуємо в бочці з-під темненького. Регіон його походження – Кампо Дас Вертентес, який піднесено на 1000 метрів над рівнем моря. У цьому регіоні рясні опади і тут робиться багато кави. Саме цей різновид – Червоний Катуаї. Сушиться під сонцем після ферментації протягом 12 днів, піднявшись над землею на дерев'яному ложі.
Оптимально готувати його під фільтр. Його смак: солодкий, де чітко відчуваються жовті фрукти та баштанні. Дуже схожий на щось із пекарні, присмачене рясним джемовим фруктовою начинкою, тому що серед його букета – вершкове масло, круасан, арахісова паста та горіх пекан. Легке тіло дає тривалий післясмак. Хтось знаходить у його смаку дим, але це радше нехарактерна нота.
Тому що кава є солодко-кислою, їй найкраще підходять середні обсмажування, що не сягають темних, щоб не втратити тонкі ноти смаку. Наполягання на «пивному запаху» розкриває більшість його основних органолептичних нот, даючи маслянисту шоколадність какао за відсутності сильної обжарки..