Кава з бочки Бурунді Бузирагухиндва
- Обсмажуємо кожен день
- Гарантія якості кави
- Обсмажуємо кожен день
- Гарантія якості кави
Новою Поштою по Україні - тарифами перевізника
Безкоштовна доставка при замовленні від 1200 грн
При отриманні кур'єром в руки
При отриманні на Новій Пошті
На сайті при оформленні
При післяплаті мінімальне замовлення від 399 грн. Якщо замовлення менше, оправлення здійснюється після 100% оплати.
Кава зі складною назвою Бурунді Бузірагухіндва - це зерно зі смаком червоної смородини, сливи, полуниці, яблука і трохи вершків. Має соковитий повний смак, збалансовану кислотність і довгий післясмак. Це солодка кава з шовковистістю.
Бузирагухіндва з місцевої мови Бурунді перекладається як ніколи не здавайся. А ще ця назва станції обробки, куди мікрофермери звозять свій урожай (у спільноті цих фермерів мало хто володіє більш ніж 400 деревами кави, працюючи на 1-2 га землі; ось чому ми їх назвали «мікро-фермерами»).
Висота проростання та обробки – близько 2000 м над рівнем моря. Це провінція Кайанза, округ Мурута, поряд із Національним парком Кібіру. Щодня (під час збирання врожаю, природно) виробляється трохи більше 25 шестидесятикилограммовых мішків зеленої кави різновиду Бурбон, тобто, виробництво цієї марки дуже обмежена і її рідкість над ринком висока.
Кава обробляється натуральною водною ферментацією. Збір відбувається вручну через бідність локальних фермерів і неможливості обробляти круті схили зростання кави габаритною технікою. Зате на виході виходить високоякісний продукт, що оптимально розкривається при обжарках рівнів 1-6 за 10-тибальною шкалою.
Ми пропонуємо кавовим фанатам спеціальну каву в бочці з-під пива світлого. Ми витримуємо його в бочці з-під пива лінійки марок Barleywine протягом 60 днів, щоб наситити продукт смаками хліба, карамелі, меду, патоки та іриски.
Якщо ви ще не пробували витриману в бочці каву, тоді можете почати з цього, щоб зрозуміти для себе, що взагалі відбувається на ринку кави.