Кава з бочки Бурунді Малабар
- Обсмажуємо кожен день
- Гарантія якості кави
- Обсмажуємо кожен день
- Гарантія якості кави
Новою Поштою по Україні - тарифами перевізника
Безкоштовна доставка при замовленні від 1200 грн
При отриманні кур'єром в руки
При отриманні на Новій Пошті
На сайті при оформленні
При післяплаті мінімальне замовлення від 399 грн. Якщо замовлення менше, оправлення здійснюється після 100% оплати.
Який смак у кави Бурунді Малабар? Чистий, солодкий та ніжний. Багате тіло з яскравою цитрусовою кислотністю. Нюанси ягідних та квіткових компонентів додають складності та повноти. Ніжний смак максимально добре розкривається при середній обсмажуванні. Для насиченого смаку спробуйте використовувати френч-прес під час обсмажування під еспресо.
Висота зростання - між 1400 і 1750 метрами, регіон Кіріміро, станція обробки Тека. Різновид кави: Бурбон. Метод обробки: мокра ферментація, сушіння під прямим сонячним промінням.
Для надання нових нот смаку та запаху, ми витримуємо цю каву в бочці з-під пива світлого протягом терміну від кількох тижнів до кількох місяців (термін варіюється в залежності від того, як активно зелені ягоди будуть насичуватися ароматом пива).
Пиво, незважаючи на те, що його часто вважають напоєм простих людей або навіть «ширвжитком», насправді має складний смак (якщо приготовлено правильно і особливо якщо крафтове, а не зроблено на заводі). Він має 13 основних груп смаків, які розкладаються на 150+ фінальних смаків – аналогічно каві, між іншим. Такими основними групами є гірка, солона, солодка, кисла, земліста, сірчиста, фенольна, масляна, зернова, рослинна, квіткова, повнотіла та пікантна. Навіть створено таблицю смаків для професійного користування, якою дегустатори користуються нарівні з таблицею смаків для кави. Користуємося нею і ми, адже кожен сорт кави, яку ми витримуємо в бочці, не просто засипається туди аби як і забувається на відведений час - ні, потрібно підкреслити ноти смаку і аромату, що вже існують, або додати ті, які правильно посилять загальну композицію. Ось чому ми використовуємо бочки з-під різного пива, залежно від наших цілей та якостей самого зерна