Кава з бочки Ефіопія Гигеса
- Обсмажуємо кожен день
- Гарантія якості кави
- Обсмажуємо кожен день
- Гарантія якості кави
Новою Поштою по Україні - тарифами перевізника
Безкоштовна доставка при замовленні від 1200 грн
При отриманні кур'єром в руки
При отриманні на Новій Пошті
На сайті при оформленні
При післяплаті мінімальне замовлення від 399 грн. Якщо замовлення менше, оправлення здійснюється після 100% оплати.
Ефіопія Гігеса – це солодко-шоколадна та дуже фруктова кава, з нотками лохини, полуниці, бузини, ванілі, чорного чаю, меду та какао, що походить з регіону Оромі, Ефіопія. Виробляється з 2014 року. Якщо ви є великим любителем кавових напоїв з цієї країни, то, напевно, звикли до того, що назви марок кави в цій країні даються за назвами станцій обробки кавових зерен. Цю станцію називають, як відомо, Гігеса (розташування: округ Шакісо, зона Гуджи). Каву, що звозить на станцію, збирають приблизно з 3000 гектарів. На виробництві цієї марки трудяться приблизно 850 фермерських сімей. Зерна виростають на висотах між 1800 та 1950 м над рівнем моря.
Кава відмінно підходить для еспресо, має збалансоване тіло і кислотність вище середньої, краще все, що розкривається в результаті легкої та середньої обжарок. При цьому молоко не псує його смаку, як відбувається з більшістю кисло-фруктових сортів кави. Можливо, тому, що тут майже немає гіркоти і майже максимальна насолода.
Зерна збираються в період з листопада по січень, сортуються та чистяться вручну, потім відбувається водна ферментація, після чого сушіння під сонцем займає від 15 до 18 днів. Середньорічний обсяг виробництва Гігеси – 25 тонн (420-430 мішків по 60 кг).
Оцінка смаку даного сорту кави – помітно вище за середню (капери дають середньозважену оцінку 88,5 балів зі 100 можливих).
У нашому онлайн магазині ви можете купити Гігесу як каву в бочці з-під віскі 10-річної витримки. Даний спосіб приготування кави дозволяє наситити ягоди ароматами віскі, які широко варіюються, залежно від багатьох факторів: марка віскі, матеріал бочки, скільки разів бочка користувалася, які напої перед віскі в ній витримувалися та ін. у кожній новій партії.