Кава з бочки Ефіопія Іргачіфф Данче
- Обсмажуємо кожен день
- Гарантія якості кави
- Обсмажуємо кожен день
- Гарантія якості кави
Новою Поштою по Україні - тарифами перевізника
Безкоштовна доставка при замовленні від 1200 грн
При отриманні кур'єром в руки
При отриманні на Новій Пошті
На сайті при оформленні
При післяплаті мінімальне замовлення від 399 грн. Якщо замовлення менше, оправлення здійснюється після 100% оплати.
Ефіопія Іргачіфф Данче – це солодка та низькокислотна кава, яка виробляється на станції обробки під назвою «Челбеса Данче» (звідки та ім'я) в Ефіопії, регіон Гедео. Висота проростання ягід – між 2000 і 2300 метрами над рівнем моря, що є однією з найвищих позначок висот проростання арабіки у світі (арабіку можна зустріти на рівнях до 3000 метрів). Оптимальна висота зростання для арабіки, так чи інакше, - не вище 2500 м-коду, але і не нижче 1000 м-коду.
"Данче" - це ще й назва місцевого фермерського кооперативу, який об'єднує приблизно 310 сімей. Це дозволяє ефективно управляти ресурсами кавової громади, передавати досвід, технології, розподіляти робочу силу та покращувати систему утилізації відходів.
Складання та сортування кави тут відбуваються вручну, депульпування – механічне, ферментація – водна, протягом 48 годин, сушіння – під сонцем, до 10 днів. Після фінального ручного сортування ягоди 1 сорту формуються в мішки на експорт і отримують марку «спешелті», решта ягоди йдуть на місцеве споживання. Для оптимального розкриття смаку рекомендується заварювати в аеропресі, вирві Hario або як еспресо.
Дана кава є одним з максимально натурально солодких сортів кави у світі, тому можна сміливо заявляти, що додавати в готовий напій цукор буде блюзнірством. Тим більше якщо ви хочете повною мірою відчути його квітково-фруктовий аромат, де виділяються квіти лугові, абрикос/персик і чай молочний уулун. Тіло: повне, соковите, чисте.
Кава в бочці з бурбону на основі Іргачіфф Данче дозволяє отримати ще цікавіший смак, який насичується ароматами цього напою, будучи витриманим у бочці з-під нього. Бурбон – солодкий за рахунок кукурудзи, має природні ноти карамелі, дуба та злакових, а тому робить будь-який ексклюзивний сорт кави куди більш унікальним і найчастіше – привабливішим за ароматом та смаком.