Кава з бочки Кенія Чоронги АА
- Обсмажуємо кожен день
- Гарантія якості кави
- Обсмажуємо кожен день
- Гарантія якості кави
Новою Поштою по Україні - тарифами перевізника
Безкоштовна доставка при замовленні від 1200 грн
При отриманні кур'єром в руки
При отриманні на Новій Пошті
На сайті при оформленні
При післяплаті мінімальне замовлення від 399 грн. Якщо замовлення менше, оправлення здійснюється після 100% оплати.
Типова кава з Кенії відрізняється високою кислотністю та підходить під несильні обсмажування. У них українські споживачі найчастіше відчувають чорну чи червону смородину та ягоди загалом. Кава Кенія Чоронги АА – це найбільший розмір ягід, які мають більш зрілий і глибокий профіль смаку, одночасно з тим, будучи кенійською класикою. Насичений смак містить ноти полуниці, бузини та топленого масла. Має яскраве середнє тіло.
Виробництво цієї ТМ відбувається на фабриці під назвою Чоронги, розташованій у місті Ньєрі, Кенія. Зерна різновидів SL28 та SL34 розміру AA відбуваються мокру обробку, будучи зібраними в період з листопада по грудень (і відокремлюючись від зерен інших розмірів, які формують інші лоти, що йдуть на експорт або внутрішнє споживання). Висушування займає 21 день, на відміну від 12-18 днів в інших топових країнах-виробниках, зокрема, тому що на ніч зерна, що сохнуть, накриваються пластиком, щоб захистити від комах, опадів і зниженої температури.
Незважаючи на те, що висота зростання – не дуже висока, всього 1300 м над рівнем моря, саме грунт робить марку Чоронги АА гідною захоплення: вулканічна, насичена мікро-, та макроелементами та нутрієнтами, ідеально підходячи саме під вирощування кавових дерев. До речі, тут не висаджують дерева надто близько одне до одного, як у багатьох країнах, що працюють на потік (типу Бразилії) – на кожен гектар припадає приблизно 250-300 дерев. Приблизно половина фермерів, що віддають зерна на фабрику Чоронги, є індивідуальними господарниками, решта – це кооперативи та більші підприємства.
Обов'язково спробуйте нашу каву в бочці з-під коньяку 12-річної витримки. Зерна, що закуповуються нами за прямими контрактами, поміщаються в бочку, що герметично закривається, з-під коньяку. У процесі витримки вони насичуються густим повітрям, просоченим коньячним тілом