Кава з бочки Колумбія Ла Флорида
- Обсмажуємо кожен день
- Гарантія якості кави
- Обсмажуємо кожен день
- Гарантія якості кави
Новою Поштою по Україні - тарифами перевізника
Безкоштовна доставка при замовленні від 1200 грн
При отриманні кур'єром в руки
При отриманні на Новій Пошті
На сайті при оформленні
При післяплаті мінімальне замовлення від 399 грн. Якщо замовлення менше, оправлення здійснюється після 100% оплати.
Колумбія Ла Флорида – це одні з небагатьох виробників кави, які ведуть Інстаграм сторінку. А ще у них дуже смачна кава, яка вирощується на висотах між 1600 і 1800 м над рівнем моря. У ньому приємно відчуваються ноти винограду, цитрусових фруктів, горіхів і темного шоколаду, які завершуються післясмаком солодкого персика. Оптимально готувати під фільтр та як еспресо.
Різновиди насіння - катурра і кастильо. Виробляється трьома фермерськими сім'ями, що об'єдналися під загальним брендом, що працюють у південно-східному регіоні Х'юла в Колумбії. До земель, на яких вирощується кава, примикають сусідні ферми з мальовничими назвами El Limon та Las Palmas («Лимон» та «Пальми»). Основа ґрунту – суглинок, який вважається оптимальним для зростання кави.
Збирання врожаю відбувається в період між жовтнем та січнем. Складання ручне, як і очищення. Ферментування стандартне – між 18 та 24 годинами, а сушіння під прямими променями сонця – між 12 та 16 днями.
Оскільки ця кава одночасно фруктова і шоколадна, імпортери і обжарники широко експериментують зі ступенями обсмажування, від найлегшої до найсильнішої. При цьому темний шоколад найбільше відчувається при приготуванні у вигляді еспресо, а фруктові ноти при фільтровому приготуванні.
Ми продаємо каву в бочці з-під коньяку 12-річної витримки. Для цього закуплені зерна Ла Флорида ми поміщаємо бочки з-під зазначеного напою, де вони витримуються протягом різних періодів, від тижнів до місяців. На виході купуються нові нотки смаку та аромату, звичайно, без грама алкоголю. До них відносяться гриби, дуб, прянощі, шкіра, лакриця, мускатний горіх або навіть земля з травою – це залежить від конкретного напою, що був у бочці, його спиртів та матеріалу самої бочки.