Кава з бочки Коста-Ріка Ерманос Роблес
- Обсмажуємо кожен день
- Гарантія якості кави
- Обсмажуємо кожен день
- Гарантія якості кави
Новою Поштою по Україні - тарифами перевізника
Безкоштовна доставка при замовленні від 1200 грн
При отриманні кур'єром в руки
При отриманні на Новій Пошті
На сайті при оформленні
При післяплаті мінімальне замовлення від 399 грн. Якщо замовлення менше, оправлення здійснюється після 100% оплати.
Коста-Ріка Ерманос Роблес виробляється дуже маленькими партіями фермою, що займає лише 5 гектарів. Назва ферми: El Cerro, що перекладається як "вершина", "пік" - тому що ферма розташовується на пагорбах. Назва кави дано на прізвище сім'ї фермерів у першому поколінні, які вирощують каву різновидів катуаї та катурра. Розташування ферми: на висоті 1500 м над рівнем моря біля Тарразу, селище Сан-Маркос. Земля ферми має великий вміст печі та високу кислотність.
Характеристики смаку та аромату кави: вершковий повнотілий профіль, у якому відчуваються тропічні фрукти, вершкове печиво, квіти, диня, чорниця та смородина. Дуже інтенсивний, м'який аромат. Хороша структура та помітна глибина смаку. Тривалий, солодкий і насичений післясмак розкриває ноти молочного шоколаду та дуже стиглої вишні. Оптимальна обсмажування: від 2 до 5 за 10-бальною шкалою.
На міжнародному ринку ви також можете зустріти назву цієї кави El Balar Robles, що теж буде правильною.
Ми наполягаємо на даній каві в бочці з-під віскі 10 річної витримки. За рахунок цього зерна набувають додаткових відтінків, які притаманні даному алкогольному напою (безумовно, в каві не переходить жодного проміле алкоголю): какао, ірис, карамель, кокос, кориця, лакриця, мигдаль, лимон, мед, чорний перець, прянощі, персик та інші, залежно від різних параметрів. Останніми є: склад спиртів витримуваного напою, який напій був у бочці перед віскі, матеріал бочки, скільки разів вона використовувалася, який саме віскі там був (адже, ясна річ, рецептури виготовлення віскі в різних країнах різняться – Америка, Канада, Японія, Шотландія чи Ірландія).