Кава з бочки Коста-Ріка Карлос Монтеро
- Обсмажуємо кожен день
- Гарантія якості кави
- Обсмажуємо кожен день
- Гарантія якості кави
Новою Поштою по Україні - тарифами перевізника
Безкоштовна доставка при замовленні від 1200 грн
При отриманні кур'єром в руки
При отриманні на Новій Пошті
На сайті при оформленні
При післяплаті мінімальне замовлення від 399 грн. Якщо замовлення менше, оправлення здійснюється після 100% оплати.
Коста-Ріка Карлос Монтеро виробляється з різновиду катуаї кави в регіоні Тарразу, Коста-Ріка. Воно вирощується на висоті близько 1800–1900 м над рівнем моря. Має шоколадний і солодкий смак, що розбавляється сливою, бісквітним печивом та карамеллю.
Незважаючи на те, що кава цією сім'єю фермерів вирощується вже протягом трьох поколінь, лише у другому поколінні батько сімейства Карлос дав своєму продукту брендове ім'я Karlos Monterro. Разом зі своїм батьком Елі та сином Джейкобом вони керують кавовою фермою, націленою на випуск мікро-лотів.
Добриво ґрунту – органічне, без хімікалій, вироблених заводами. Збирання врожаю відбувається ручним способом з жовтня до березня. Депульпування механічне. Сушіння під прямим сонячним промінням. На фермі виробляються різні сорти кави, але спешелті кави тут робиться з 2014 року.
Особливістю кави від Карлоса Монтеро є спосіб сушіння: зерна не очищаються від усієї навколишньої матерії зерна – на них залишається багато пергаментної оболонки, яка у процесі висушування стає прозоро-білою та пухнастою. Тому фермерська сім'я прозвала такий метод «білий мед» – адже сушені зерна вкриті субстанцією, повітряною на вигляд, немов збитий (кремований) мед. За це прізвисько деякі імпортери цього кавового продукту навіть помилково вважають, що обробка кави від Карлоса Монтеро здійснюється медом або в його смаку/ароматі є мед. А, мабуть, це просто маркетингова «фішка», що піднімає інтерес до продукту.
Ми пропонуємо каву в бочці з-під віскі 10-річної витримки. Для його виробництва ми беремо зерна, поставлені безпосередньо сім'єю Карлоса в рамках особистого контракту, і поміщаємо їх на кілька тижнів або місяців на витримування в бочку з-під віскі. За цей час зерно насичується густими ароматами сухофруктів, трав, тропічних фруктів, квітів, цитрусу або шоколаду. Потім ви відчуваєте цей незвичайний аромат у кожній чашці ранкового бадьорого настрою!