Кава з бочки Коста-Ріка Ла Торре
- Обсмажуємо кожен день
- Гарантія якості кави
- Обсмажуємо кожен день
- Гарантія якості кави
Новою Поштою по Україні - тарифами перевізника
Безкоштовна доставка при замовленні від 1200 грн
При отриманні кур'єром в руки
При отриманні на Новій Пошті
На сайті при оформленні
При післяплаті мінімальне замовлення від 399 грн. Якщо замовлення менше, оправлення здійснюється після 100% оплати.
Коста-Ріка Ла Торре – це сорт кави, яку, як нам здається, природа спеціально створила для витримування у бочці з-під темного пива. У ньому укладено такі дескриптори смаку: шоколад, тропічні фрукти, сушена хурма, лимон, лимонад, виноград, шовковиця, зелені ягоди. Додатковими нотами, які виявляють багато людей, є чорний житній хліб та мариновані огірки. Правда, ми дотримуємося думки, що такі варіанти можуть створюватися з'єднанням його нот зелених ягід і сухофруктів.
Це міцний і насичений ягідно-фруктовий смак, який оптимально розкривати обсмажування на рівні від 6 до 9 за 10-бальною шкалою.
Виробляється Ла Торре в Коста-Ріці, у регіоні Тарразу, з різновиду Червоний Катуай. Ферментація – анаеробна 8-денна. Ферма зростання розкинулася на 2 гектарах на рівні 1800 метрів вище моря. Кава росте в тіні дерев, деякі з яких спеціально культивуються господарем як дод. культури його ферми: банани, манго, кокоси Кава депульпується мокрим способом та сушиться до 28 днів. З огляду на унікальність його смаку, який різними каперами відчувається по-різному, цій каві присвоєно оцінку, що трохи не дотягує до 90 балів (за 100-бальною шкалою): 89,75. Це середньозважена оцінка його показників: насолода, аромат, післясмак, тіло, букет, кислотність та баланс.
Кава в бочці з-під темного пива, яка нами готується з зерен Ла Торре, набуває підкресленості своїх основних ароматів і смаків завдяки тому, що обране нами темне пиво має схожу органолептику. В результаті краще розкривається соковита шоколадність тіла, наголошуються на нотах сухофруктів, кислотність стає більш збалансованою. Ви неодмінно повинні спробувати цю каву хоча б для того, щоб здивуватись від цієї нестандартної новинки.