Кава з бочки Коста-Ріка Жерардо Аріас
- Обсмажуємо кожен день
- Гарантія якості кави
- Обсмажуємо кожен день
- Гарантія якості кави
Новою Поштою по Україні - тарифами перевізника
Безкоштовна доставка при замовленні від 1200 грн
При отриманні кур'єром в руки
При отриманні на Новій Пошті
На сайті при оформленні
При післяплаті мінімальне замовлення від 399 грн. Якщо замовлення менше, оправлення здійснюється після 100% оплати.
Коста-Ріка Жерардо Аріас – це кава, що росте на висотах близько 1500 м у регіоні Тарразу, Коста-Ріка. Мікроферма – розміром всього 5 га, що робить марку Жерардо Аріас рідкісною, а самого фермера – дрібним за економічним визначенням. Щоправда, серед місцевих він вважається заможним, оскільки середні земельні наділи місцевих ферм – лише 1,25 га. Жерардо вирощує каву лише на половині терруару, займаючи інше культурами: соєю, кукурудзою, овочами, бананами, манго та апельсинами.
Вам, напевно, буде цікава історія містера Жерардо Аріаса. Він ріс у досить бідній сім'ї разом із 15 (!!!) братами та сестрами. І хотів різними шляхами заробити грошей, як і 99,999% населення Коста-Ріки. Прибуткової роботи в його країні, як вам відомо, немає, тому він, поряд із десятками тисяч інших костаріканців, наважився на ризиковану авантюру: нелегальне проникнення в США, щоб бути там чорноробом. Це було все одно вигідніше навіть за середню легальну роботу в його країні. У нього була кошмарна подорож. На кордоні з Мексикою, через яку він йшов у США, його пограбувала «фальшива поліція» (переодягнені у форму місцеві рекетири) під дулом пістолета. Потім він незаконно перетинав мексикано-американський кордон через Пустелю Смерті, який завершують далеко не всі, ризикуючи життям. Потім вісім років він працював у Нью-Джерсі. Але зміг заробити достатньо, щоб викупити сімейну ферму у своїх батьків. І тепер, через два десятиліття, він, нарешті, пишається тим, що може забезпечити гідне життя своїй сім'ї, живучи там, де народився.
Кава, що вирощується ним, - різновидів катурра і кастильо. Має високу насолоду і тривалий післясмак. Оптимальна обсмажування – між 2 та 6 за 10-бальною шкалою.
Ми пропонуємо всім кавовим знавцям кави в бочці з-під віскі 10-річної витримки. У процесі витримки зерна набувають незвичайні для них ноти, наприклад, яблука, трави, тютюну, сливи або чорного перцю.