Кава з бочки Руанда Ньярусиза
- Обсмажуємо кожен день
- Гарантія якості кави
- Обсмажуємо кожен день
- Гарантія якості кави
Новою Поштою по Україні - тарифами перевізника
Безкоштовна доставка при замовленні від 1200 грн
При отриманні кур'єром в руки
При отриманні на Новій Пошті
На сайті при оформленні
При післяплаті мінімальне замовлення від 399 грн. Якщо замовлення менше, оправлення здійснюється після 100% оплати.
Марка кави Руанда Ньярусіза (Rwanda Nyarusiza) виготовляється з сорту зерен арабіки «Червоний Бурбон». Після ручного складання та ручного або водного очищення проходить водна ферментація (12-18 годин). Потім настає черга 24-годинного замочування, що завершується сушінням під променями сонця на ложах, піднятих над рівнем землі, протягом близько 14 днів.
Висоти зростання – між 1700 і 1900 метрів. Ньярусіза – це назва станції обробки (яка сама розташовується на висоті 1743 м, в районі поселень Кігома та Бутарі сектора Камегері округу Ньямагабе Південної Провінції Руанди), куди сировина постачається 145 фермерськими сім'ями. У середньому кожна сім'я обробляє дуже невеликі ділянки, менше 1 га кожен, кожному з яких зростають близько 300 дерев кавової вишні.
Цей сорт кави виробляється з 2003 року. Період збирання врожаю – з травня до липня. Завдяки ручному сортуванню зерна з високим рівнем уваги, відбувається багаторівневе відсівання незрілих і низькоякісних зерен: після збирання перед депульпацією, після вимочування, і після висушування. Залежно від результатів, зерно йде або у відходи, або сортується за рівнями якості, у тому числі лише найкращі зерна віддаються експорту. Станція обробки формує також мікро-лоти, які можна відстежити до кожного дня надходження на станцію, що продаються на запит індивідуальних покупців. Загалом зерно різних днів змішується у мішках перед відправкою на транспортування до інших країн.
Наш онлайн магазин пропонує вам придбати каву в бочці з-під віскі 10 річної витримки, зроблений з Rwanda Nyarusiza. Кожна бочка має унікальні смакові характеристики (залежно від того, який напій там витримувався, який матеріал бочки, який напій був перед віскі, суміші спиртів тощо). В результаті додається безліч відтінків смаку, що включають дуб, землю, родзинки, імбир, ірис, какао, апельсин та інші.