Кава з бочки Руанда Піберрі
- Обсмажуємо кожен день
- Гарантія якості кави
- Обсмажуємо кожен день
- Гарантія якості кави
Новою Поштою по Україні - тарифами перевізника
Безкоштовна доставка при замовленні від 1200 грн
При отриманні кур'єром в руки
При отриманні на Новій Пошті
На сайті при оформленні
При післяплаті мінімальне замовлення від 399 грн. Якщо замовлення менше, оправлення здійснюється після 100% оплати.
Кава з Руанди вважається однією з найкращих у світі загалом через клімат і висоту проростання ягід (близько 2000 м над морем). Більшість ягід кави з Руанди мають фруктово-квіткові ноти, хорошу кремовість і насиченість тіла.
Залежно від регіону зростання, ферми та способу обробки, Руанда виробляє сотні, якщо не тисячі, торгових марок, місцевих та експортних. Аналогічним чином варіюються і обсмажування, які можуть бути від світлої до темної. Проте вважається, що Руанда Піберрі – це ягоди найвищого класу, і вони особливо цінуються шанувальниками кави.
Піберрі (англ. “pea berry”) – це результат випадкової особливості розвитку кавової вишні, коли у ягоді розвиваються не 2, як завжди, а 1 зародок зерна (до речі, у природі бувають ще й 3 зерна в одній ягоді). У процесі зростання один зародок отримує більше поживних речовин, виростає більший, і має більш виражений смак. За рахунок того, що продукт піберрі на ринку просувається як ексклюзивний, на продаж йдуть ягоди, що виростають на високих схилах при оптимальних температурах і дбайливо відібрані від «звичайних» ягід. Там встановлюється вищу ціну. Але це не означає, що пібері не бувають у інших сортів кави, навіть робусти, не тільки в арабіки чи ліберики. Загалом у світі від 5% до 10% усіх кавових ягід – це пібері, просто якісь виробники наголошують на цьому, виділяючи їх в окрему торгову марку, а якісь – ні.
Кава в бочці з-під віскі 10-річної витримки, яку ми виготовляємо з Руандійської пібері, насичується унікальними смаками віскі. Так як варіантів цього алкогольного напою - безліч, так само багато і відтінків смаку, які купують кавові ягоди в процесі їх витримування в бочках. Це може бути абрикосом, анісом, апельсином, бананом, білим перцем, ваніллю, вишнею, водоростями, випічкою, грушею, яблуком та багатьма іншими.