Crema E Aroma Espresso
- Обсмажуємо кожен день
- Гарантія якості кави
- Обсмажуємо кожен день
- Гарантія якості кави
Новою Поштою по Україні - тарифами перевізника
Безкоштовна доставка при замовленні від 1200 грн
При отриманні кур'єром в руки
При отриманні на Новій Пошті
На сайті при оформленні
При післяплаті мінімальне замовлення від 399 грн. Якщо замовлення менше, оправлення здійснюється після 100% оплати.
Суміші арабіки та робусти в пропорціях 70/30 досить популярні (і наш каталог віддзеркалює таку популярність). Однак мало коли ви знаєте точно, з якої країни у такому купажі вам продається зерно. У пропозиції Crema E Aroma Espresso у вас є така можливість: тут ми скупажували Колумбію і Бразилію в плані арабіки та робусту з того, що є на даний момент. З ймовірністю більше 50%, робуста буде з В’єтнаму, тому що дана країна виробляє величезну масу робусти й постачає по всьому світові (95% всього обсягу постачання з В’єтнаму — це робуста).
Про спосіб приготування та зберігання
Ми рекомендуємо готувати цю каву альтернативними способами — у турці, френч-пресі, краплинній кавоварці, методом пуровер чи просто у чашці. Докладніше про різні способи приготування читайте у наших статтях.
Зберігати каву в зернах ми рекомендуємо в кухонній шафі при температурі до +25 градусів, уникаючи попадання повітря, тепла і світла, чи в морозильнику при температурі не нижче -18 градусів, у щільно закритій упаковці, не виймаючи, не більше 2 місяців.
Нагадуємо, що після помелу кави свіжість зникає ще швидше: не за дні, а за хвилини. Тому молоти каву бажано завжди безпосередньо перед приготуванням.