Кава купаж (Арабiкi/Робусти) Zames Aroma
- Обсмажуємо кожен день
- Гарантія якості кави
- Обсмажуємо кожен день
- Гарантія якості кави
Новою Поштою по Україні - тарифами перевізника
Безкоштовна доставка при замовленні від 1200 грн
При отриманні кур'єром в руки
При отриманні на Новій Пошті
На сайті при оформленні
При післяплаті мінімальне замовлення від 399 грн. Якщо замовлення менше, оправлення здійснюється після 100% оплати.
Робусти тут рівно стільки, скільки потрібно для підкреслення смаку напою, не більше. Щоб не зіпсувати. Щоб не «передавити» гіркотою, насиченістю, силою. Щоб зберегти пізнавану м’якість арабіки, яка чудово п’ється у вигляді будь-якого напою, що з молоком й цукром, що без. Загалом, тут робусти 20%, а арабіки — решта маси. Принцип Парето дотримано. Доречи, він важливий не тільки в житті й бізнесі, а й у їжі та напоях. І Zames Aroma чудово ілюструє це. Зокрема, те, що 20% робусти формують 80% насиченості аромату.
Про спосіб приготування та зберігання
Ми рекомендуємо готувати цю каву альтернативними способами — у турці, френч-пресі, краплинній кавоварці, методом пуровер чи просто у чашці. Докладніше про різні способи приготування читайте у наших статтях.
Зберігати каву в зернах ми рекомендуємо в кухонній шафі при температурі до +25 градусів, уникаючи попадання повітря, тепла і світла, чи в морозильнику при температурі не нижче -18 градусів, у щільно закритій упаковці, не виймаючи, не більше 2 місяців.
Нагадуємо, що після помелу кави свіжість зникає ще швидше: не за дні, а за хвилини. Тому молоти каву бажано завжди безпосередньо перед приготуванням.