Кава Робуста Індонезія (Робуста) купити в Coffee-Story
безкоштовна доставка
при замовленні від 1200 грн.

Кава Робуста Індонезія (Робуста)

360 грн
360 грн
Кількість:
Оцінки покупців
Рейтинг 5,00 (4 відгук)
  • Обсмажуємо кожен день
  • Гарантія якості кави
Замовити в 1 клік
Мы передзвонимо Вам і з`ясуємо деталі
Оцінки покупців
Рейтинг 5,00 (4 відгук)
Cмакові якості
Кислинка
Насыщенность
Горчинка
Аромат
Важливо
  • Обсмажуємо кожен день
  • Гарантія якості кави
Швидка доставка

Новою Поштою по Україні - тарифами перевізника

Безкоштовна доставка при замовленні від 1200 грн

Зручна оплата

При отриманні кур'єром в руки

При отриманні на Новій Пошті

На сайті при оформленні

При післяплаті мінімальне замовлення від 399 грн. Якщо замовлення менше, оправлення здійснюється після 100% оплати.

Тим, кому не подобається, як кава кислить, тепер є що придбати! Купити робусту з Індонезії в нашому магазині доступно тим, хто бажає позбавитися навіть від натяку на кислотність. Втім, натомість ви отримуєте високу міцність, максимальну насиченість та досить виражену гіркуватість. Але якщо це все саме те, що ви шукали – тоді взагалі нема проблем!

Індонезійська робуста досить сувора, й навіть явна шоколадність не пом’якшує її характер. Димні ноти ще більше посилюють її суворий характер. Висота зростання – між 1000 та 1200 м, обробка напівсуха. Моносорти місцевої робусти зазвичай формуються з різновиду Флорес, але бленди можуть включати багато інших. В результаті в чашці кави, не розбавленої іншою робустою чи якоюсь арабікою, ви можете відчути додаткові ноти грибів чи землі, що характерно для кавової пропозиції з Індонезії. За рахунок відсутності кислинки дана торгова марка кави добре поєднується з арабікою та підходить для капучино, не змінюючи основу смаку, лише підсилюючи його.

 

Про спосіб приготування та зберігання

Ми рекомендуємо готувати цю каву альтернативними способами – у турці, френч-пресі, краплинній кавоварці, методом пуровер чи просто у чашці. Докладніше про різні способи приготування читайте у наших статтях.

Зберігати каву в зернах ми рекомендуємо в кухонній шафі при температурі до +25 градусів, уникаючи попадання повітря, тепла і світла, чи в морозильнику при температурі не нижче -18 градусів, у щільно закритій упаковці, не виймаючи, не більше 2 місяців.

Нагадуємо, що після помелу кави свіжість спливає ще швидше: не за дні, а за хвилини. Тому молоти каву бажано завжди безпосередньо перед приготуванням.

Способи приготування
Специфікація
Обжарювання
средняя (эспрессо)
Страна происхождения
Индонезия
Склад
100 % Робуста
Смак
Ореховые
Вага
1000 г
Відгуки (4)
Написати відгук