Кава Робуста Камерун (Робуста)
- Обсмажуємо кожен день
- Гарантія якості кави
- Обсмажуємо кожен день
- Гарантія якості кави
Новою Поштою по Україні - тарифами перевізника
Безкоштовна доставка при замовленні від 1200 грн
При отриманні кур'єром в руки
При отриманні на Новій Пошті
На сайті при оформленні
При післяплаті мінімальне замовлення від 399 грн. Якщо замовлення менше, оправлення здійснюється після 100% оплати.
Камерунська кава вирощується на узбережжі, де сукупність погодних умов призводить до того, що ви можете купити робусту без кислинки. Натомість у ній виражені інші складові: гіркота, насиченість, аромат. Фруктовий запах даної пропозиції може сподобатися навіть тим, хто зазвичай не любить робусту як таку, а висока солодкість ягід робить робусту з Камеруну варіантом для споживання навіть в чистому вигляді, без нагальної потреби змішуватися з арабікою. Втім, звичайно ж, більшість покупців (приватних осіб та із сегменту HoReCa) купують цю пропозицію для розбавлення арабікою у складі від 50% до 90%.
Тоді як більшість камерунської кавової вишні різновиду робуста росте на узбережжі, арабіка росте в західній гористій місцевості, а саме, в гірському ланцюгу Адамава. На ринку не дуже багато пропозиції з цієї країни, оскільки вона стоїть десь у середині списку постачальників за обсягами (31-е місце у 2022), виробляючи всього 100 тис. тон робусти на рік на національному рівні. Це зникаюче мало, порівняно з лідером списку Бразилією, яка випускає 2,68 млн. тон на рік кави загалом.
Про спосіб приготування та зберігання
Ми рекомендуємо готувати цю каву альтернативними способами – у турці, френч-пресі, краплинній кавоварці, методом пуровер чи просто у чашці. Докладніше про різні способи приготування читайте у наших статтях.
Зберігати каву в зернах ми рекомендуємо в кухонній шафі при температурі до +25 градусів, уникаючи попадання повітря, тепла і світла, чи в морозильнику при температурі не нижче -18 градусів, у щільно закритій упаковці, не виймаючи, не більше 2 місяців.
Нагадуємо, що після помелу кави свіжість спливає ще швидше: не за дні, а за хвилини. Тому молоти каву бажано завжди безпосередньо перед приготуванням.