Кава Робуста Камерун (Робуста) купити в Coffee-Story
безкоштовна доставка
при замовленні від 1200 грн.

Кава Робуста Камерун (Робуста)

400 грн
400 грн
Кількість:
Оцінки покупців
Рейтинг 5,00 (6 відгук)
  • Обсмажуємо кожен день
  • Гарантія якості кави
Замовити в 1 клік
Мы передзвонимо Вам і з`ясуємо деталі
Оцінки покупців
Рейтинг 5,00 (6 відгук)
Cмакові якості
Кислинка
Насыщенность
Горчинка
Аромат
Важливо
  • Обсмажуємо кожен день
  • Гарантія якості кави
Швидка доставка

Новою Поштою по Україні - тарифами перевізника

Безкоштовна доставка при замовленні від 1200 грн

Зручна оплата

При отриманні кур'єром в руки

При отриманні на Новій Пошті

На сайті при оформленні

При післяплаті мінімальне замовлення від 399 грн. Якщо замовлення менше, оправлення здійснюється після 100% оплати.

Камерунська кава вирощується на узбережжі, де сукупність погодних умов призводить до того, що ви можете купити робусту без кислинки. Натомість у ній виражені інші складові: гіркота, насиченість, аромат. Фруктовий запах даної пропозиції може сподобатися навіть тим, хто зазвичай не любить робусту як таку, а висока солодкість ягід робить робусту з Камеруну варіантом для споживання навіть в чистому вигляді, без нагальної потреби змішуватися з арабікою. Втім, звичайно ж, більшість покупців (приватних осіб та із сегменту HoReCa) купують цю пропозицію для розбавлення арабікою у складі від 50% до 90%.

Тоді як більшість камерунської кавової вишні різновиду робуста росте на узбережжі, арабіка росте в західній гористій місцевості, а саме, в гірському ланцюгу Адамава. На ринку не дуже багато пропозиції з цієї країни, оскільки вона стоїть десь у середині списку постачальників за обсягами (31-е місце у 2022), виробляючи всього 100 тис. тон робусти на рік на національному рівні. Це зникаюче мало, порівняно з лідером списку Бразилією, яка випускає 2,68 млн. тон на рік кави загалом.

 

Про спосіб приготування та зберігання

Ми рекомендуємо готувати цю каву альтернативними способами – у турці, френч-пресі, краплинній кавоварці, методом пуровер чи просто у чашці. Докладніше про різні способи приготування читайте у наших статтях.

Зберігати каву в зернах ми рекомендуємо в кухонній шафі при температурі до +25 градусів, уникаючи попадання повітря, тепла і світла, чи в морозильнику при температурі не нижче -18 градусів, у щільно закритій упаковці, не виймаючи, не більше 2 місяців.

Нагадуємо, що після помелу кави свіжість спливає ще швидше: не за дні, а за хвилини. Тому молоти каву бажано завжди безпосередньо перед приготуванням.

Способи приготування
Специфікація
Обжарювання
средняя (эспрессо)
Страна происхождения
Камерун
Склад
100 % Робуста
Смак
Шоколадный Карамельный
Вага
1000 г
Відгуки (6)
Написати відгук