Кава Робуста В'єтнам (Робуста) купити в Coffee-Story
безкоштовна доставка
при замовленні від 1200 грн.

Кава Робуста В'єтнам (Робуста)

400 грн
400 грн
Кількість:
Оцінки покупців
Рейтинг 5,00 (3 відгук)
  • Обсмажуємо кожен день
  • Гарантія якості кави
Замовити в 1 клік
Мы передзвонимо Вам і з`ясуємо деталі
Оцінки покупців
Рейтинг 5,00 (3 відгук)
Cмакові якості
Кислинка
Насыщенность
Горчинка
Аромат
Важливо
  • Обсмажуємо кожен день
  • Гарантія якості кави
Швидка доставка

Новою Поштою по Україні - тарифами перевізника

Безкоштовна доставка при замовленні від 1200 грн

Зручна оплата

При отриманні кур'єром в руки

При отриманні на Новій Пошті

На сайті при оформленні

При післяплаті мінімальне замовлення від 399 грн. Якщо замовлення менше, оправлення здійснюється після 100% оплати.

В’єтнамської робусти на ринку досить багато, так як В’єтнам в принципі є другим найбільшим постачальником зерен кави на світовий ринок (після Бразилії), а 97% кави країни – це робуста (2 інші види – це арабіка та ексельса). Найвища якість зерен, які вирощуються тут – у центральних гірських районах, де несильна середня висота над рівнем моря (до 600 м) дає більш тонкий смак, ніж має звичайна рівнинна робуста, що також вирощується в країні.

У зернах робусти більше кофеїну, ніж в арабіці, як й скрізь у світі, але у в’єтнамській – на 60% менше цукру та жирів. Смакові якості зазвичай включають шоколадний, горіховий та землистий смаки. Робуста з В’єтнаму не найміцніша у світі, м’якша, ніж з Індії. Перед експортом зерно робусти тут зазвичай витримують 1 місяць просто на вітрі, але під дахом, щоб зерно вирівнялося по органолептиці та за вмістом вологи.

Ми пропонуємо вам купити робусту із В’єтнаму за чудовою ціною. Вона підходить як для блендів, так й як самостійний напій (на любителя).

 

Про спосіб приготування та зберігання

Ми рекомендуємо готувати цю каву альтернативними способами – у турці, френч-пресі, краплинній кавоварці, методом пуровер чи просто у чашці. Докладніше про різні способи приготування читайте у наших статтях.

Зберігати каву в зернах ми рекомендуємо в кухонній шафі при температурі до +25 градусів, уникаючи попадання повітря, тепла і світла, чи в морозильнику при температурі не нижче -18 градусів, у щільно закритій упаковці, не виймаючи, не більше 2 місяців.

Нагадуємо, що після помелу кави свіжість спливає ще швидше: не за дні, а за хвилини. Тому молоти каву бажано завжди безпосередньо перед приготуванням.

Способи приготування
Специфікація
Обжарювання
средняя (эспрессо)
Страна происхождения
Вьетнам
Склад
100 % Робуста
Смак
Ореховый Специй
Вага
1000 г
Відгуки (3)
Написати відгук