Фермерська кава Гватемала SHB EP Huehuetenango Calauta Pacamara
- Обсмажуємо кожен день
- Гарантія якості кави
- Обсмажуємо кожен день
- Гарантія якості кави
Новою Поштою по Україні - тарифами перевізника
Безкоштовна доставка при замовленні від 1200 грн
При отриманні кур'єром в руки
При отриманні на Новій Пошті
На сайті при оформленні
При післяплаті мінімальне замовлення від 399 грн. Якщо замовлення менше, оправлення здійснюється після 100% оплати.
Ви можете бути дуже зацікавленими в тому, щоб купити фермерську каву з Гватемали SHB EP Huehuetenango Calauta Pacamara з наступних причин:
• моносорт з приємним збалансованим смаком;
• легке тіло, яке включає аромати мигдалю, лісового горіха, сухофруктів, стиглої сливи, кураги та шоколадної випічки, яка розкривається в кінці;
• невелика гіркуватість поєднується з молоком;
• нижче середньої кислинка дозволяє різні ступені обсмажування.
Зростання – на висотах, розкиданих між 1400 та 2000 м. Весь регіон Huehuetenango досить високогірний з чудово підходящими для кави ґрунтами, проте має посушливий клімат, внаслідок чого зерно отримує кислинку трохи більшу, ніж решта гватемальської кави. Втім, інтенсивність кислинки варіюється залежно від способу обробки, який може змінюватися від станції до станції й від сезону до сезону.
SHB означає “Strictly Hard Bean” – зерно, яке зростає на висотах виключно вище 1200 м. EP означає “European Preparation” – це дотримання списку вимог до зерна (дефекти, розміри, вага, колір та ін.), які виставляються для імпортованої до ЄС кави. Це місцеві гватемальські позначення, які в інших країнах можуть не застосовуватися в назвах сортів.
Про спосіб приготування та зберігання
Ми рекомендуємо готувати цю каву альтернативними способами – у турці, френч-пресі, краплинній кавоварці, методом пуровер чи просто у чашці. Докладніше про різні способи приготування читайте у наших статтях.
Зберігати каву в зернах ми рекомендуємо в кухонній шафі при температурі до +25 градусів, уникаючи попадання повітря, тепла і світла, чи в морозильнику при температурі не нижче -18 градусів, у щільно закритій упаковці, не виймаючи, не більше 2 місяців.
Нагадуємо, що після помелу кави свіжість спливає ще швидше: не за дні, а за хвилини. Тому молоти каву бажано завжди безпосередньо перед приготуванням.