Обсмажування кави

Обсмажування
Обсмажування, яке найкраще розкриває характеристики зерна
Багато наших читачів не чули про таке поняття як «омні-обсмажування». Воно ж — обсмажування, яке найкраще розкриває характеристики зерна. Ми зараз розповімо, що це, чому цей тренд виник, та чи підходить воно для будь-якого зерна. ...

Обсмажування
Нотка за ноткою: створення кавового аромату і його особливості
Аромат квітучого кавового дерева порівнюють із жасмином ― такий же солодкувато-насичений. Квітка, що розпустилася, обсипається через 2 дні, а через тиждень на його місці вже видно ягідка, і ось вона практично не має запаху. Точніше — пахне травою. І ...

Обсмажування
Щільність кави - що це таке і навіщо вона потрібна
Раніше виробники кави на території Центральної Америки в оцінці якості зерна звертали увагу не на його смакові якості, а на висоту плантації. Чим вище росте дерево, тим щільнішими дозрівають зерна і тим яскравіше вони на смак, тому вони більше ціную...

Обсмажування
Обсмаження кави: на будь-який колір та спосіб приготування
Різноманітність видів кави давно не обмежується світлою або темною обжаркой кавового зерна. Оптимальний підхід до оцінки кави залежить від способу його приготування.Спочатку рівень обсмажування визначали за назвою країни, де пропонувався спосіб оброб...

Обсмажування
Ступені обсмаження кавових зерен
Смак кави залежить від багатьох особливостей: сорти, країни походження та умов вирощування, догляду і т.д. Одним з найважливіших параметрів є ступінь обсмажування.До термічної обробки зерна м'які, мають зелений запах з трав'янистим відтінком і майже ...
Серія статей
Обладнання
Купити обсмажені з душею зерна або довіритися апарату? Чим відрізняються способи і який краще для справжнього кавового гурмана?У класичному методі людина стоїть і самостійно обсмажує каву: стежить за температурою, тиском, кольором і ароматом, а ще че...
Серія статей
Нотатки кавоманки
Купити обсмажені з душею зерна або довіритися апарату? Чим відрізняються способи і який краще для справжнього кавового гурмана?У класичному методі людина стоїть і самостійно обсмажує каву: стежить за температурою, тиском, кольором і ароматом, а ще че...
Серія статей
Індустрія
Купити обсмажені з душею зерна або довіритися апарату? Чим відрізняються способи і який краще для справжнього кавового гурмана?У класичному методі людина стоїть і самостійно обсмажує каву: стежить за температурою, тиском, кольором і ароматом, а ще че...
Серія статей
Приготування
Купити обсмажені з душею зерна або довіритися апарату? Чим відрізняються способи і який краще для справжнього кавового гурмана?У класичному методі людина стоїть і самостійно обсмажує каву: стежить за температурою, тиском, кольором і ароматом, а ще че...
Серія статей
Класифікація
Купити обсмажені з душею зерна або довіритися апарату? Чим відрізняються способи і який краще для справжнього кавового гурмана?У класичному методі людина стоїть і самостійно обсмажує каву: стежить за температурою, тиском, кольором і ароматом, а ще че...
Серія статей
Обсмажування
Купити обсмажені з душею зерна або довіритися апарату? Чим відрізняються способи і який краще для справжнього кавового гурмана?У класичному методі людина стоїть і самостійно обсмажує каву: стежить за температурою, тиском, кольором і ароматом, а ще че...