Приготування

Приготування
Латте, проте не з кави: для тих, хто уникає кофеїну
Багато чайних напоїв «легким рухом руки перетворюються» на замінники кави, якщо в них додати молоко (і іноді спеції). У цій статті ми розглядаємо 4 різновиди латте без кави, на основі інших інгредієнтів. ...

Приготування
Як зменшити кислинку у вашій каві без цукру, молока і топінгів
Незважаючи на те, що кислотність у каві — базовий фактор, не всі споживачі люблять кислинку у своєму напої. І маскують її цукром, топінгами, молоком, спеціями чи розведенням водою. Зараз ми розглянемо, як можна зменшити кислинку без використан...

Приготування
Кава з коньяком: користь, шкода, рецепти
Змішування алкоголю з кавою — це тривала традиція людства. Змішують з кавою як міцний алкоголь, так і деякі сорти вина та навіть пива. Важко знайти такий міцний алкоголь, який би зовсім не поєднувався з кавою. У цій статті ми розглянемо один ...

Приготування
Кава, заморожена на рік і довше: як зміниться смак та аромат?
Кава страждає від старіння — це відомий факт. Час неминуче призводить до втрати аромату, виразності смаку та повністю знищує індивідуальні ноти. Ми інформуємо всіх про цю обставину на головній сторінці нашого сайту, показуючи точки у проміжках...

Приготування
Кава з лимоном: опис та рецепти
Деякі люди поєднують каву з лимоном, створюючи новий смак їхньої «чашки бадьорості». У Мережі також можна знайти багато інформації щодо корисності такого поєднання. У цій статті ми розглянемо рецепти приготування напою з лимоном та розглянемо ...

Приготування
Фільтри для кави: які бувають та які найкращі?
Усю каву, що готується у світі, можна умовно розбити на 2 категорії: та, для приготування якої використовується фільтр, й та, для якої фільтр не використовується. Фільтрована кава — це не тільки про метод приготування з метою надання свободи ...

Приготування
Необхідність різної води для еспресо та фільтр-кави
Професіонали кавового світу заявляють про наступне: щоб отримати гарний смак еспресо та фільтр-кави, при використанні однакової кави, склад води за жорсткістю має бути різним. Ця заява пов’язана з хімією речовин, яку ми зараз зрозумілим чином ...
Серія статей
Обладнання
Поняття pH та з чим його їдять Вода має свій кислотно-лужний баланс, який зветься pH, власне, як й багато інших харчових продуктів, побутової та промислової хімії. pH має шкалу від 0 до 14. Чим ближче до нулю від середини 7, тим більше речо...
Серія статей
Нотатки кавоманки
Поняття pH та з чим його їдять Вода має свій кислотно-лужний баланс, який зветься pH, власне, як й багато інших харчових продуктів, побутової та промислової хімії. pH має шкалу від 0 до 14. Чим ближче до нулю від середини 7, тим більше речо...
Серія статей
Індустрія
Поняття pH та з чим його їдять Вода має свій кислотно-лужний баланс, який зветься pH, власне, як й багато інших харчових продуктів, побутової та промислової хімії. pH має шкалу від 0 до 14. Чим ближче до нулю від середини 7, тим більше речо...
Серія статей
Приготування
Поняття pH та з чим його їдять Вода має свій кислотно-лужний баланс, який зветься pH, власне, як й багато інших харчових продуктів, побутової та промислової хімії. pH має шкалу від 0 до 14. Чим ближче до нулю від середини 7, тим більше речо...
Серія статей
Класифікація
Поняття pH та з чим його їдять Вода має свій кислотно-лужний баланс, який зветься pH, власне, як й багато інших харчових продуктів, побутової та промислової хімії. pH має шкалу від 0 до 14. Чим ближче до нулю від середини 7, тим більше речо...