Класифікація
безкоштовна доставка
при замовленні від 1200 грн.

Класифікація

Гібридний різновид кави Сидра: що ми про нього знаємо?

Класифікація

Гібридний різновид кави Сидра: що ми про нього знаємо?

Гібридизація у світі кави — не новина. Переважна більшість кави, яку п’ють у світі, є тим чи іншим гібридом, спеціально виведеним людиною. Якщо ви хочете дізнатися про перспективний гібрид під назвою сидра, то читайте цю статтю. ...

31/05/2023 5 хв. для читання
Показано з 1 по 11 з 43 (всього 4 сторінок)
Що таке фанкі кава?

Класифікація

Що таке фанкі кава?

Неминучим наслідком розвитку будь-якої активної галузі є поява термінів, які потребують пояснень. У цій статті ми розглядаємо таке нове поняття, як «фанкі кава». Після чого ви зможете блиснути ерудицією на наступній вечірці у колі ваших знайомих...

29/04/2023 · 5 хв. для читання
Характеристики солодкого смаку кави

Класифікація

Характеристики солодкого смаку кави

Солодкість — це один з п’яти базових смаків кави (до інших відносяться гіркий, кислий, солоний та умамі). У цій статті ми розглядаємо солодкість та її аспекти. ...

12/02/2023 · 5 хв. для читання
Кавова культура у Туреччині

Класифікація

Кавова культура у Туреччині

Турецька кава, як й взагалі культура пиття кави в Туреччині, дуже відома у світі. У цій статті ми розглянемо історію та сучасність кавової культури в Туреччині. ...

24/12/2022 · 6 хв. для читання
Моносорт чи бленд? Що вибрати?

Класифікація

Моносорт чи бленд? Що вибрати?

Що таке моносорт кави, і що таке бленд? Які їх особливості та які між ними відмінності? Що краще вибирати для кожного конкретного типу споживання? Дізнайтесь із цієї статті! ...

02/12/2022 · 6 хв. для читання
Навіщо в Кенії роблять подвійну ферментацію своєї кави?

Класифікація

Навіщо в Кенії роблять подвійну ферментацію своєї кави?

Ферментація дуже сильно визначає фінальний смак сучасної кави — набагато більше, ніж особливості теруару (хоча останній теж не можна списувати з рахунку). Питання ферментації у Кенії відрізняється від більшості країн світу. Як? Давайте дізнаєм...

12/11/2022 · 5 хв. для читання
Гахва, гешир та бунна: справжня кава по-східному

Класифікація

Гахва, гешир та бунна: справжня кава по-східному

Гахва — це традиційний метод приготування напою з кави, який майже не має нічого спільного із загальноприйнятою сьогодні кавою. У цій статті ми розглядаємо, що таке гахва, гешир, та який зв’язок між ними та бунною. ...

15/10/2022 · 6 хв. для читання
Кислотність кави: чому кава буває дуже різною за цим показником?

Класифікація

Кислотність кави: чому кава буває дуже різною за цим показником?

Кислотність у кавовому напої — це один з основних факторів, які формують його смак. Іншими є гіркуватість, солодкість та насиченість. ...

10/09/2022 5 хв. для читання
7 міфів про каву без кофеїну (які нам заважають нею насолоджуватися)

Класифікація

7 міфів про каву без кофеїну (які нам заважають нею насолоджуватися)

Безкофеїнова кава — це вже не тренд і не новинка, тому що вона відома у світі більше сотні років. Але навколо неї постійно виникають якісь непорозуміння, а люди про неї погано говорять лише тому, що «чули щось десь колись від когось». Ну що ж, дав...

24/08/2022 · 5 хв. для читання
Кава з бочки: чим пахне ваша міцна кава та як вона виробляється?

Класифікація

Кава з бочки: чим пахне ваша міцна кава та як вона виробляється?

Ми завжди намагаємося розширювати асортимент та пробувати новинки, які подобаються особисто нам. А тому, звичайно, ми прийняли до нашого каталогу з широко розкритими обіймами таку новинку як кава з бочки. ...

23/05/2022 5 хв. для читання
Арабіка (Arabica) ― букет ароматів і смаків

Класифікація

Арабіка (Arabica) ― букет ароматів і смаків

Коли говорять про аромат кави  ―  з нотами квітів та фруктів, з відтінками шоколаду та спецій, йдеться саме про арабіку. Те ж і з характеристиками смаку: м'який, солодкуватий або з кислинкою ― це про арабіку. У ній удвічі менше, ніж у робусті, хлорог...

01/02/2022 · 5 хв. для читання

Серія статей

Обладнання

Коли говорять про аромат кави  ―  з нотами квітів та фруктів, з відтінками шоколаду та спецій, йдеться саме про арабіку. Те ж і з характеристиками смаку: м'який, солодкуватий або з кислинкою ― це про арабіку. У ній удвічі менше, н...

14/07/2021 37 хв. для читання

Серія статей

Нотатки кавоманки

Коли говорять про аромат кави  ―  з нотами квітів та фруктів, з відтінками шоколаду та спецій, йдеться саме про арабіку. Те ж і з характеристиками смаку: м'який, солодкуватий або з кислинкою ― це про арабіку. У ній удвічі менше, н...

22/11/2021 92 хв. для читання

Серія статей

Індустрія

Коли говорять про аромат кави  ―  з нотами квітів та фруктів, з відтінками шоколаду та спецій, йдеться саме про арабіку. Те ж і з характеристиками смаку: м'який, солодкуватий або з кислинкою ― це про арабіку. У ній удвічі менше, н...

03/01/2022 194 хв. для читання

Серія статей

Приготування

Коли говорять про аромат кави  ―  з нотами квітів та фруктів, з відтінками шоколаду та спецій, йдеться саме про арабіку. Те ж і з характеристиками смаку: м'який, солодкуватий або з кислинкою ― це про арабіку. У ній удвічі менше, н...

15/07/2021 335 хв. для читання

Серія статей

Класифікація

Коли говорять про аромат кави  ―  з нотами квітів та фруктів, з відтінками шоколаду та спецій, йдеться саме про арабіку. Те ж і з характеристиками смаку: м'який, солодкуватий або з кислинкою ― це про арабіку. У ній удвічі менше, н...

15/07/2021 200 хв. для читання

Серія статей

Обсмажування

Коли говорять про аромат кави  ―  з нотами квітів та фруктів, з відтінками шоколаду та спецій, йдеться саме про арабіку. Те ж і з характеристиками смаку: м'який, солодкуватий або з кислинкою ― це про арабіку. У ній удвічі менше, н...

03/01/2022 39 хв. для читання