Вирощування кави | журнал Coffee-Story
безкоштовна доставка
при замовленні від 1200 грн.

Вирощування кави

Корисність птахів, бджіл та інших живих істот для кавових врожаїв

Вирощування

Корисність птахів, бджіл та інших живих істот для кавових врожаїв

Як комахи (зокрема, бджоли і метелики) та крилаті (рукокрилі і птиці) позитивно впливають на врожаї кави, й чому тепер вважається, що вони приносять більше користі, ніж шкоди. ...

28/01/2023 6 хв. для читання
Показано з 1 по 11 з 19 (всього 2 сторінок)
Незважаючи на війну, у 2022 р. ми відвідали кавові Колумбію та Кенію

Вирощування

Незважаючи на війну, у 2022 р. ми відвідали кавові Колумбію та Кенію

… для укладання нових контрактів. Ми також зконтактувалися з деякими фермами-виробниками, з якими ми вже працюємо, щоб дізнатися, як у них справи, відвідали кілька кавових виставок, та побачили, що індустрія кави не топчеться на місці. І що мі...

17/01/2023 · 7 хв. для читання
Як мита обробка кави впливає на екологію

Вирощування

Як мита обробка кави впливає на екологію

Ягоди кави стикаються з водою на багатьох стадіях їхньої обробки на фермах. Добре це чи погано для екології? Розглянемо у цій статті. ...

26/11/2022 · 5 хв. для читання
Кавове виробництво в Еквадорі

Вирощування

Кавове виробництво в Еквадорі

Еквадор — країна, яка отримала своє ім’я через те, що знаходиться на екваторі Земної кулі. Економіка Еквадору формується за рахунок галузі послуг (60% ВВП), виробництва (33%) та сільського господарства (7%). Виробництво кави в країні знаходить...

11/11/2022 · 6 хв. для читання
Чому кава митої обробки не така солодка, як кава натуральної обробки

Вирощування

Чому кава митої обробки не така солодка, як кава натуральної обробки

Природна солодкість кави буде відрізнятися, залежно від того, як кава була оброблена. У цій статті ми детально розглянемо, чому так відбувається, та які процеси впливають на цукри, які містяться в каві. ...

05/11/2022 · 5 хв. для читання
Охратоксин: небезпечний продукт кавової плісняви

Вирощування

Охратоксин: небезпечний продукт кавової плісняви

Охратоксин є небезпечною біологічною сполукою, токсином, який негативно впливає на нирки та печінку людини й деяких інших біологічних істот на нашій планеті. Є продуктом життєдіяльності ряду пліснявих грибів, серед яких найбільш поширеними є р...

10/10/2022 · 5 хв. для читання
Finca La Negrita: одна з найкращих кавових ферм у світі

Вирощування

Finca La Negrita: одна з найкращих кавових ферм у світі

У світі поціновувачів кави в зернах одна згадка про Finca La Negrita здатна пробудити різні позитивні реакції, від гарячого схвалення до захопленого обговорення. А все тому, що ферма La Negrita, що в Колумбії, вирощує абсолютно чудові пропозиці...

02/10/2022 · 5 хв. для читання
Еуженіоїдіс: що приховує ця незвичайна назва?

Вирощування

Еуженіоїдіс: що приховує ця незвичайна назва?

Як говорить найпопулярніша книга у світі, спочатку було слово. Однак у світі кави спочатку були робуста та еуженіоїдіс. Пару тисяч років тому (а, може, і ще раніше) ці дві культури схрестилися перехресним запиленням комахами, й вийшов найпопу...

26/09/2022 5 хв. для читання
Метод вирощування затіненої кави

Вирощування

Метод вирощування затіненої кави

У світі є два методи вирощування кави, залежно від освітленості плантації сонячними променями: під прямим сонячним світлом та затінений. У цій статті ми поговоримо про другий, який вважається кращим з точки зору дозрівання кави. ...

18/09/2022 · 5 хв. для читання
Як зелена кава проходить сушіння після ферментації та обробки

Вирощування

Як зелена кава проходить сушіння після ферментації та обробки

Сушіння кави — один з необхідних етапів процесу обробки кави. Він настає після мокрого чи сухого вилучення зерна з кавової вишні. ...

11/09/2022 5 хв. для читання
Чому ми цікавимося закупками кави в регіонах вирощування

Вирощування

Чому ми цікавимося закупками кави в регіонах вирощування

Місцевим кавовим компаніям, які продають каву в рамках однієї країни-споживача, як наша, цікаво займатися прямими закупівлями кави в тих країнах та місцевостях, де кава вирощується та обробляється. Принаймні тим, хто справді «горить душею» та ...

05/09/2022 · 5 хв. для читання

Серія статей

Обладнання

До весни 2020 року ми активно так і робили самі. Потім стався Ковід-19 із повсюдними світовими локдаунами, заборонами на перельоти та з розривами ланцюжків постачання через те, що люди всіх галузей були змушені сидіти по домівках, замість ніж...

14/07/2021 37 хв. для читання

Серія статей

Нотатки кавоманки

До весни 2020 року ми активно так і робили самі. Потім стався Ковід-19 із повсюдними світовими локдаунами, заборонами на перельоти та з розривами ланцюжків постачання через те, що люди всіх галузей були змушені сидіти по домівках, замість ніж...

22/11/2021 92 хв. для читання

Серія статей

Індустрія

До весни 2020 року ми активно так і робили самі. Потім стався Ковід-19 із повсюдними світовими локдаунами, заборонами на перельоти та з розривами ланцюжків постачання через те, що люди всіх галузей були змушені сидіти по домівках, замість ніж...

03/01/2022 168 хв. для читання

Серія статей

Приготування

До весни 2020 року ми активно так і робили самі. Потім стався Ковід-19 із повсюдними світовими локдаунами, заборонами на перельоти та з розривами ланцюжків постачання через те, що люди всіх галузей були змушені сидіти по домівках, замість ніж...

15/07/2021 290 хв. для читання

Серія статей

Класифікація

До весни 2020 року ми активно так і робили самі. Потім стався Ковід-19 із повсюдними світовими локдаунами, заборонами на перельоти та з розривами ланцюжків постачання через те, що люди всіх галузей були змушені сидіти по домівках, замість ніж...

15/07/2021 185 хв. для читання

Серія статей

Обсмажування

До весни 2020 року ми активно так і робили самі. Потім стався Ковід-19 із повсюдними світовими локдаунами, заборонами на перельоти та з розривами ланцюжків постачання через те, що люди всіх галузей були змушені сидіти по домівках, замість ніж...

03/01/2022 30 хв. для читання