Вирощування кави | журнал Coffee-Story
безкоштовна доставка
при замовленні від 1200 грн.

Вирощування кави

Наскільки прибутковим чи збитковим є кавове виробництво для фермерів?

Вирощування

Наскільки прибутковим чи збитковим є кавове виробництво для фермерів?

Бажаєте дізнатися, скільки середньостатистичний фермер заробляє на вирощуванні і продажі кави? Тоді читайте нашу статтю! ...

25/05/2023 6 хв. для читання
Показано з 1 по 11 з 24 (всього 3 сторінок)
Вуш-вуш: що це за цікава назва така?

Вирощування

Вуш-вуш: що це за цікава назва така?

Що таке сорт кави вуш-вуш, звідки вона походить, і якою вона вважається за смаковими якостями? Розглянемо це у нашій смачній кавовій статті! ...

20/04/2023 · 6 хв. для читання
Відмінність ферментації кави від ферментації інших продуктів

Вирощування

Відмінність ферментації кави від ферментації інших продуктів

Ферментація кави — крок процесу виробництва кавового продукту, фундаментально важливий для його смаку. У нашому блозі ми раніше неодноразово розглядали окремі аспекти ферментації, а зараз розглянемо, у чому відмінності ферментації кави від фе...

02/04/2023 · 6 хв. для читання
Чому біля вулканів вирощують найкращу каву на планеті?

Вирощування

Чому біля вулканів вирощують найкращу каву на планеті?

Приблизно 0,35 млрд. чоловік у всьому світі живуть у «зоні небезпеки» біля активних вулканів (яких у світі налічується близько 1500). Зона небезпеки — це така, яку може накрити лавою, попелом чи іншими негативними погодними ефектами при потенцій...

31/03/2023 · 5 хв. для читання
Одноствольна система вирощування кави

Вирощування

Одноствольна система вирощування кави

Сучасні споживачі все частіше хочуть отримувати високоякісне кавове зерно, вирощене за принципами сталого землеробства. А кавові фермери вивчають нові методи вирощування, які дозволяють отримувати найкращу каву з мінімальним впливом на довкілля....

02/03/2023 · 5 хв. для читання
Корисність птахів, бджіл та інших живих істот для кавових врожаїв

Вирощування

Корисність птахів, бджіл та інших живих істот для кавових врожаїв

Як комахи (зокрема, бджоли і метелики) та крилаті (рукокрилі і птиці) позитивно впливають на врожаї кави, й чому тепер вважається, що вони приносять більше користі, ніж шкоди. ...

28/01/2023 · 6 хв. для читання
Незважаючи на війну, у 2022 р. ми відвідали кавові Колумбію та Кенію

Вирощування

Незважаючи на війну, у 2022 р. ми відвідали кавові Колумбію та Кенію

… для укладання нових контрактів. Ми також зконтактувалися з деякими фермами-виробниками, з якими ми вже працюємо, щоб дізнатися, як у них справи, відвідали кілька кавових виставок, та побачили, що індустрія кави не топчеться на місці. І що місц...

17/01/2023 · 7 хв. для читання
Як мита обробка кави впливає на екологію

Вирощування

Як мита обробка кави впливає на екологію

Ягоди кави стикаються з водою на багатьох стадіях їхньої обробки на фермах. Добре це чи погано для екології? Розглянемо у цій статті. ...

26/11/2022 5 хв. для читання
Кавове виробництво в Еквадорі

Вирощування

Кавове виробництво в Еквадорі

Еквадор — країна, яка отримала своє ім’я через те, що знаходиться на екваторі Земної кулі. Економіка Еквадору формується за рахунок галузі послуг (60% ВВП), виробництва (33%) та сільського господарства (7%). Виробництво кави в країні знаходить...

11/11/2022 · 6 хв. для читання
Чому кава митої обробки не така солодка, як кава натуральної обробки

Вирощування

Чому кава митої обробки не така солодка, як кава натуральної обробки

Природна солодкість кави буде відрізнятися, залежно від того, як кава була оброблена. У цій статті ми детально розглянемо, чому так відбувається, та які процеси впливають на цукри, які містяться в каві. ...

05/11/2022 5 хв. для читання
Охратоксин: небезпечний продукт кавової плісняви

Вирощування

Охратоксин: небезпечний продукт кавової плісняви

Охратоксин є небезпечною біологічною сполукою, токсином, який негативно впливає на нирки та печінку людини й деяких інших біологічних істот на нашій планеті. Є продуктом життєдіяльності ряду пліснявих грибів, серед яких найбільш поширеними є р...

10/10/2022 · 5 хв. для читання

Серія статей

Обладнання

Характеристики отруйності охратоксину Зазначені грибки схильні вражати зернові культури, серед яких їм найбільше «подобаються» кукурудза, ячмінь, пшениця та кава. Поїдаючи їх, вона виробляють, серед інших, охратоксин, який збірно називаєтьс...

14/07/2021 37 хв. для читання

Серія статей

Нотатки кавоманки

Характеристики отруйності охратоксину Зазначені грибки схильні вражати зернові культури, серед яких їм найбільше «подобаються» кукурудза, ячмінь, пшениця та кава. Поїдаючи їх, вона виробляють, серед інших, охратоксин, який збірно називаєтьс...

22/11/2021 92 хв. для читання

Серія статей

Індустрія

Характеристики отруйності охратоксину Зазначені грибки схильні вражати зернові культури, серед яких їм найбільше «подобаються» кукурудза, ячмінь, пшениця та кава. Поїдаючи їх, вона виробляють, серед інших, охратоксин, який збірно називаєтьс...

03/01/2022 194 хв. для читання

Серія статей

Приготування

Характеристики отруйності охратоксину Зазначені грибки схильні вражати зернові культури, серед яких їм найбільше «подобаються» кукурудза, ячмінь, пшениця та кава. Поїдаючи їх, вона виробляють, серед інших, охратоксин, який збірно називаєтьс...

15/07/2021 335 хв. для читання

Серія статей

Класифікація

Характеристики отруйності охратоксину Зазначені грибки схильні вражати зернові культури, серед яких їм найбільше «подобаються» кукурудза, ячмінь, пшениця та кава. Поїдаючи їх, вона виробляють, серед інших, охратоксин, який збірно називаєтьс...

15/07/2021 200 хв. для читання

Серія статей

Обсмажування

Характеристики отруйності охратоксину Зазначені грибки схильні вражати зернові культури, серед яких їм найбільше «подобаються» кукурудза, ячмінь, пшениця та кава. Поїдаючи їх, вона виробляють, серед інших, охратоксин, який збірно називаєтьс...

03/01/2022 39 хв. для читання